חדר ישיבות מחלקת דיגיטלאיילון

הלקוח ביקש לייצר סביבת עבודה עם אופי ומראה חדשני, מרחב לחשיבה יצירתית והשראה לעובדים. החלל ששימש קודם לכן כמקלט ללא חלונות ועם אילוצי בטיחות ואלמנטים הקבועים בקירות בתקרה וברצפה היווה אתגר גדול לפתרון העיצובי. כחלק מהאפשרויות שהוגשו ללקוח בתהליך העבודה היה ניסיון לייצר על גבי קירות החלל ציר זמן אינפוגרפי עם כמה נקודות מפתח לאורכו המספר את התפתחות תעשיית הטכנולוגית והתקשורת העובר דרך המצאת מכונות הדפוס, המחשב הראשון, הלווין הראשון בחלל ופריצת האינטרנט ושליחת האימייל הראשון, ההצעה לא התקבלה וכשחזרנו ללוח השרטוט הגענו למסקנה שצריך לייצר משהו יותר קליל, פשוט צבעוני ונעים שיפתח את החלל וביחד עם משפטי השראה שבחרנו ובשילוב עם אלמנטים גרפיים נקיים מעולם הדיגיטל ילוו את הנמצאים בחדר ויתנו הרגשה כייפית.

התוצאה אכן יצאה חדשנית מאירה ויפה

פרויקט בשיתוף עם משרד האדריכלית: שרית קונדריאה

ביצוע: ארטדיזיין בית דפוס והפקות דיגיטל ושלומי ישיר הדבקות