משרדי איילון החדשים בעזריאלי חולון

 צוות הסטודיו ליווה ועיצב את סביבת העבודה המתאימה לאופי ולחזון הארגון.

הפרויקט נרחב בהיקפו , כלל עיצוב ועיטוף קירות במבנה מסחרי גדול המשתרע על שטח של כ- 3,200 מ"ר.

צוות הסטודיו עיצב מדבקות מקוריות וייחודיות ממגוון חומרים לקירות ולמסדרונות המבנה המתפרס על בשתי קומות.

עיצוב החלל כלל את חדרי ישיבות, חללי עבודה משותפים- אופן-ספייס, משרדי מנהלים וראשי מחלקות, פינות המנוחה וההפוגה של העובדים, מטבחונים, קפיטריה, אולמות הכנסים וההרצאות של החברה,

העיצוב היה תוך גיבוש קונספט מותאם מרגע הכניסה ועד לפרטים הקטנים בחדרים. לבקשת הלקוח עיצבנו מדבקות שילוט והכוונה בחלל הכניסה אל לובי המעליות ועד לרמת מספור החדרים והעמדות. הפרויקט היה מורכב ומאתגר מבחינה עיצובית שכן דרש טיפול ייחודי ושונה עבור כל סוגי החללים השונים ומתן פתרונות בשטח ברמת העיצוב וברמה הטכנית של ייצור המדבקות עבור המשטחים השונים.
פרוייקט בשיתוף עם משרד אדריכלים ועיצוב פנים: הדס מקוב עיצוב פנים
צילום: עוזי פורת
ביצוע: ארט-דיזיין בית דפוס והפקות דיגיטל ושלומי ישיר הדבקות

× איך אפשר לעזור?