חדר ישיבות מחלקת דיגיטל – איילון

הלקוח ביקש לייצר סביבת עבודה עם אופי ומראה חדשנימרחב לחשיבה יצירתית והשראה לעובדיםהחלל ששימש קודם לכן כמקלט ללא חלונות ועם אילוצי בטיחות ואלמנטים הקבועים בקירות בתקרה וברצפה היווה אתגר גדול לפתרון העיצובי. כחלק מהאפשרויות שהוגשו ללקוח בתהליך העבודה היה ניסיון לייצר על גבי קירות החלל ציר זמן אינפוגרפי עם כמה נקודות מפתח לאורכו המספר את התפתחות תעשיית הטכנולוגית והתקשורת העובר דרך המצאת מכונות הדפוסהמחשב הראשוןהלווין הראשון בחלל ופריצת האינטרנט ושליחת האימייל הראשוןההצעה לא התקבלה וכשחזרנו ללוח השרטוט הגענו למסקנה שצריך לייצר משהו יותר קלילפשוט צבעוני ונעים שיפתח את החלל וביחד עם משפטי השראה שבחרנו ובשילוב עם אלמנטים גרפיים נקיים מעולם הדיגיטל ילוו את הנמצאים בחדר ויתנו הרגשה כייפית.

התוצאה אכן יצאה חדשנית מאירה ויפה

פרויקט בשיתוף עם משרד האדריכליתשרית קונדריאה

ביצועארטדיזיין בית דפוס והפקות דיגיטל ושלומי ישיר הדבקות

× איך אפשר לעזור?